top of page
  • Facebook - Black Circle

Hogyan működik a Cup Revolution rendszer?

Ha még nem rendelkezel Cup Revolution repohárral vagy tokennel, a pultos a megvásárolt italodhoz egyszeri pohárdíjat számol fel, melynek általunk javasolt összege 400Ft.

Minden vendéglátóegység maga határozza meg az általa alkalmazott pohárdíj összegét.

Az üres repoharat a pultban tiszrára cserélik (ha még egy italt vásárolsz) vagy egy tokenre, melyért később az összes Cup Revolution partnernél repohárra válthatsz.

Az egyszeri pohárdíj tehát tényleg egyszeri - csak ne hagyd otthon a tokent!

 

Mennyibe kerül egy Cup Revolution repohár?

A Cup Revolution Kft. által ajánlott ár 400 Ft, azonban minden vendéglátóegység önállóan határozza meg az általa alkalmazott pohárdíj összegét.

Ha már rendelkezel tokennel, akkor azon a helyen is ingyen cserélik azt repohárra, ahol esetleg drágábban értékesítik a repoharainkat.

Miért nem kapom vissza a pohárdíjat?

Fontos, hogy a pohárdíj nem azonos a betétdíjjal, azaz a partnereink nem kötelesek a repoharakat és tokeneket készpénzre visszaváltani.

 

Ennek 3 oka van:

1. A visszaváltás időigényes feladat és a tapasztalatok szerint több panasszal is jár: "hosszú volt a sor, sietnem kellett, megint buktam a poharamat". Persze lehetne több embert is alkalmazni és több helyen is visszaváltani a poharakat, de ennek az árát valakinek meg kellene fizetnie. (Azaz drágább lenne a sör, amit nem szeretnél).

2. Egyre több helyen nincs a pultban készpénz, így nem is tudnak abban visszaadni. Külön visszaváltó pontokat építeni, készpénzlogisztikával - szintén költséges megoldás lenne (ld. előző pontban: sör áremelkedés)

3. Mivel a rendszerünk átjárható (azaz mind a repoharakat, mind a tokeneket bárhol beválthatod tiszta repohárra), az "A" bárban megvásárolt repohár az "A" Kft. pénztárgépébe kerül bevételként (és árrést is tartalmaz), így ha te a "B" bárban szeretnéd visszaváltani, akkor a "B" Kft. veszteséget könyvelne el ezen - ezt pedig "B" érthető módon nem szeretné.

A repohár - token csere egyszerű és gyors. Ne hagyd otthon a tokent és szeretni fogod!

Hol fogadják el a Cup Revolution tokenemet?

A tokent a Cup Revolutionnel partnerségben álló rendezvényeken és vendéglátóhelyeken tudod repohárra váltani. Hogy pontosan kik a partnercégeink, azt itt találod.

Haza is vihetem a Cup Revolution repoharamat?

Természetesen. Az este végén dönthetsz úgy, hogy nem váltod a repoharat a tokenre, hanem hazaviszed. Több partnerünknél egyedi dizájnokat találsz, így az következő kertipartin már egyedi repoharakkal várhatod a haverokat. Ha később megunod őket, vidd vissza egy partnerünkhöz és cseréld újra!

Miért környezetbarát a Cup Revolution?

A Cup Revolution egy újrahasználható, mosható repoharakkal működő rendszer, egy remek alternatíva az egyszerhasználatos, eldobható műanyag poharak helyett. A szolgáltatásnak köszönhetően akár 80%-kal csökkenthető a rendezvényeken és szórakozóhelyeken keletkező hulladék, így pedig a környezet terhelése. A repoharakat ráadásul újrahasznosítható anyagból, Magyarországon gyártjuk, így a szállításból fakadó CO2 kibocsátásunk is jelentősen kevesebb, mint a külföldről inportáló versenytársaknak.

Mi történik a sérült repoharakkal?

A Cup Revolution elsődleges célkitűzése a műanyag hulladék csökkentése, ezért a sérült, megrongált repoharakat ugyanabban az üzemben ledaráljuk és az így kapott granulátumból padlólapokat, virágládákat készítünk.

bottom of page